Evaluare psihologica si expertiza psihologica extrajudiciara

Evaluare psihologica si expertiza psihologica extrajudiciara


Ai nevoie de o evaluare psihologica necesara pentru derularea procedurii de adoptie? Sau evaluarea psihologica iti este necesara in vederea prezentarii Fisei de de evaluare psihologica la Comisia de evaluare pentru incadrarea in grad de handicap?

Esti reprezentantul HR sau detii o pozitie de manager intr-o companie si vrei ca un specialist sa deruleze o evaluare psihologica fie pentru candidatii care aplica la un anumit job, fie pentru angajatii companiei, astfel incat ulterior sa poti lua cele mai bune decizii in privinta recrutarii sau a promovarii celor mai potrivite persoane?

Ai fost victima unui accident rutier si pentru sustinerea cauzei tale ai nevoie de o expertiza psihologica? Traversezi un proces de divort, s-a dispus o expertiza psihologica judiciara si ai nevoie de un expert-parte pentru a te asigura ca aceasta expertiza este corecta si conforma cu realitatea? Esti implicat intr-un litigiu de munca si soliciti repararea prejudiciului moral adus de angajator ca urmare a concedierii tale abuzive? Esti parte intr-un proces si in sprijinul cauzei tale este necesar sa faci o expertiza psihologica?

In cazul in care te afli intr-una din aceste situatii, te invit sa ma contactezi, pentru a-ti oferi serviciile mele, realizand evaluarile si expertizele psihologice cu corectitudine, profesionalism si dedicare!

Opinii Clienti