Psihoterapie de cuplu si familie

Psihoterapie de cuplu si familie


Te afli intr-un moment in care in viata ta de cuplu au aparut probleme de comunicare, conflicte generate de gelozie sau de administrarea banilor, stilul parental, lipsa intimitatii emotionale, sexualitate, relatiile cu familia extinsa?

Tocmai ai aflat ca ai fost inselat(a) si infidelitatea te face sa te gandesti ca relatia de cuplu s-a naruit? Te simti coplesit(a)? Ai senzatia de instrainare fata de partener(a), de parca ati fi la ani-lumina unul de celalalt?

Salveaza-ti relatia, vino la psihoterapie de cuplu!

In cazul in care inca mai ai retineri daca sa apelezi sau nu la psihoterapia de cuplu, te invit sa vezi daca te regasesti in una dintre afirmatiile de mai jos.

ʺCum a mers pana acum, mai merge si de acum incolo.ʺ Poate ca mai merge, dar oare cu ce costuri emotionale pentru tine? In plus, daca amani, exista oare riscul ca lucrurile sa se inrautateasca pana in punctul in care nu prea mai e cale de intoarcere?

ʺPot invata de la prieteni ce sa fac.ʺ Da, ai putea vedea ce functioneaza la ei in cuplu, insa e important sa ai in vedere ca sunteti diferiti, unici, aveti istorii personale de viata diferite si nu merge sa ʺtragi la indigoʺ.

ʺPsihoterapia este costisitoare.ʺ Da, presupune un efort financiar suplimentar, insa viata si fericirea ta sunt nepretuite!

ʺPsihoterapia presupune implicare.ʺ Da, insa in loc sa te zbati sa supravietuiesti intr-o relatie de cuplu impovaratoare, e oare mai bine pentru tine sa faci eforturi in directia schimbarii care-ti aduce in final beneficiile unei vieti de cuplu implinite?

Ce e important sa stii inainte de a ma contacta pentru programare

 • e nevoie ca si partenerul/partenera sa-si doreasca sa participe la sedinte de psihoterapie de cuplu
 • eu voi fi de partea relatiei, nu inclin balanta nici de partea ta, nici a partenerului(ei), ci va ascult pe fiecare dintre voi cu deschidere si caldura, fara a fi partinitoare si fara a va judeca!
 • e nevoie de o participare constanta la sedintele de psihoterapie, care, cel mai adesea, se desfasoara cu o frecventa saptamanala sau bilunara
 • pretul unei sedinte de 50 de minute este de 280 lei
 • cabinetul este situat central, in sectorul 4, zona Piata Unirii
 • Programare Online

  Din grija pentru sanatatea ta, in aceasta perioada desfasor sedintele atat in cabinet, cat si online.

  Pentru sedintele de psihoterapie online, etapele sunt urmatoarele: stabilim impreuna detaliile, efectuezi plata si apoi desfasuram sedinta fie pe Skype, fie prin apel video WhatsApp.

  Contacteaza-ma

  Detalii psihoterapie