Bine ai venit!

Bine ai venit!


Profesia mea, impletita cu pasiunea si experienta imi ofera privilegiul de a acorda suport psihologic persoanelor care traverseaza momente dificile sau acelora care doresc sa creasca la nivel personal. Asadar, sunt aici pentru a te calauzi catre starea ta de bine si pentru a te insoti pe drumul devenirii tale!

Relatia terapeutica


Iata cateva elemente esentiale pe care pun accent in relatia terapeutica:

Respect – te respect asa cum esti aici si acum, indiferent de istoria ta de viata, te respect cu valorile tale, cu nevoile tale, cu dorintele si asteptarile tale.

Autenticitate – te invit sa fii tu insuti, sa te eliberezi de teama de a fi judecat sau evaluat. In acelasi timp, si eu ma angajez sa fiu autentica in relatie cu tine, astfel incat tu sa te simti in largul tau si in siguranta, pentru a te dezvalui si a te indrepta cu incredere in directia schimbarilor dorite.

Caldura si empatie – sunt aici pentru a te asculta cu atentie si a intelege ceea ce te framanta si ce iti doresti sa schimbi, pentru a fi aproape de tine si a-ti oferi suportul, fara a fi insa insistenta sau intruziva.

Starea de bine – pentru mine conteaza starea ta de bine! Si spun acest lucru pentru ca pun suflet in ceea ce fac si pentru ca, asa cum si eu am beneficiat de suportul mentorilor si “antrenorilor” mei emotionali, asa vreau si eu sa-ti ofer tot sprijinul de care ai nevoie pe drumul devenirii tale!

Programare Online

Solicita o programare!