Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala


Depresie, depresie, depresie! Pot fi perioade din viata in care acest cuvant devine un laitmotiv. Sau suntem coplesiti de anxietate, sau apar frecvent atacuri de panica. In viata fiecaruia dintre noi se pot ivi momente dificile sau evenimente neprevazute, pot aparea emotii coplesitoare precum furia, vinovatia, panica sau chiar situatii in care ni se pare ca nu exista nici o iesire. In acele clipe, solutia potrivita este sa apelezi la consiliere psihologica sau psihoterapie pentru adulti!

Asadar, depresie, anxietate, atacuri de panica sau alte emotii negative puternice sunt semnale de alarma menite sa ne atraga atentia asupra faptului ca e nevoie sa facem ceva diferit, sa solicitam ajutorul unui psiholog, psihoterapeut.

Te-ai gandit ca uneori problemele carora le atribui o cauza medicala pot fi de natura psihologica? Poate ai dureri de cap care apar zilnic, desi medicii iti spun ca nu ai nimic, poate te necajeste o alergie care revine periodic, in momentele tale dificile sau poate iti doresti foarte mult un copil, analizele medicale sunt bune si totusi copilul intarzie sa apara.

Ai luat deja hotararea de a divorta si vrei sa stii cum sa gestionezi mai bine aceasta situatie pentru tine si copilul tau? Te gandesti la consiliere cu privire la divort?

Vrei sa cresti la nivel personal, punandu-ti mai bine in valoare potentialul pe care-l ai?

Daca te afli intr-o asemenea situatie, te invit sa apelezi la acest cabinet psihologic din Bucuresti si sa programezi o sedinta de consiliere psihologica sau psihoterapie. Timp de 50 de minute, un psiholog cu experienta va fi alaturi de tine, cu disponibilitate si caldura, cu respect si intelegere, cu atentia orientata catre nevoile tale. Asadar, iti voi crea cadrul potrivit pentru ca tu sa-ti redescoperi comorile interioare, sa gasesti solutiile cele mai potrivite si iti voi oferi suportul de specialitate de care ai nevoie.

Programare Online

Solicita o programare!