Termeni si conditii

Termeni si conditii utilizare site

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale site-ului nostru, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului nostru. Societatea nostra va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Site-ul www.aventuradezvoltarii.com este website-ul oficial al companiei CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA Termenii si conditiile de utilizare se refera strict la acest site si sunt valabile pentru toti utilizatorii acestuia. Fotografiile, imaginile, textele expuse sunt proprietatea CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA sau a colaboratorilor sai, care au autorizat utilizarea lor.

Continutul site-ului www.aventuradezvoltarii.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat sau copiat. Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare. Cabinetul isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza informatiile de pe site, in special serviciile sau solutii oferite.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre acestor Termeni si conditii. Accesând si utilizând site-ul, se va oferi automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor sale.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricând, fara o notificare prealabila, postând varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de câte ori acceseaza site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii siteului.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/serviciile disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Prin acceptarea prezentilor Termeni si conditii, Clientul declara ca este de acord ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date si isi da in mod expres acordul ca datele sale personale furnizate sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA si colaboratorii/afiliatii sai.

Pe baza unei cereri scrise semnate si expediate catre CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE STANCIU DANIELA CATALINA, la adresa de email office@aventuradezvoltarii.com, va puteti exercita in mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteti solicita in scris, la aceeasi adresa: rectificarea, actualizarea, blocarea sau setrgerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, transformarea in date anonime a adatelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta nu este imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise catre Parchet, Politie, instantele de judecata si altor organe abilitate ale Statului, in baza solicitarii acestora si in limitele prevazute de lege.

Opinii Clienti